Başka bir yere off-season ile ilgili yazdığım yazıyı buraya kopyalıyorum...
Denver da off-season da Dahntay Jones Pacers a,Linas Oliympiakos a,Hunter Memphis e gitti.Bucks tan Malik Allen,Minnesota nın 18. sıradan draft ettiği Ty Lawson,2.tur draft hakkı karşılığında Pistons tan Afflalo alındı.A.Carter,J.Petro ve Birdman ile yeniden kontrat yapıldı.J.r Smith 7 maç oynamama cezası aldı.
Bir değişiklik olmassa kadro şöyle:Nene,Martin,Birdman,Allen,Melo,Balkman,Billups,Afflalo,Carter,Lawson,J.r.
Açıkçası off-season beklentilerimin çok altında geçti.Daha iyi hamleler bekliyordum.Geçen sezon ki başarının en büyük pay sahiplerinden D.Jones un elde tutulamaması ise en kötü olanıydı.Yerine Afflalo alındı daha iyi bir şutör olabilir ama onun muhteşem savunmacı Jones un yerini dolduracağıını sanmıyorum.Ty Lawson dan beklentiler çok yüksek.Billups a çok iyi bir alternatif olacaktır.Birdman ın tutulması çok iyi oldu.Ama 31 yaşındaki bir oyuncuyla 5 yıllık uzatmak ne kadar doğru tartışılır.A.Carter ile sözleşme yenilemek hangi akla mantığa sığar onuda anlamış değilim.Bunun dışında M.Allen alındı.Oda geçen sezonki Weems in görevini üstlenip benche hapis olmaktan öteye geçemeyecektir Petro ile birlikte.Geçen sezonki başarıyı tekrarlayabilirsek iyidir daha öteye geçeceğimize inanmıyorum...
http://www.nuggetstr.com/index.php/topic,31.msg2523/topicseen.html#msg2523